Čo potrebujeme ?
(recept na 6 veľkých porcií) 500 g hovádzieho mäsa 400 g lúpaných paradajok 400 g červenej fazule 125 ml červeného vína1 ks cibule 1/2 konzervy kukurice 1 strúčik censaku 1 ks chilli paprička 1 červenú kápiu 2 ks jarnej cibuľky 4 pl kyslej smotany 1 čl oregana 1 čl paradajkového pretlaku 1/2 čl cukru 1 pl mletá červená paprika 1 pl mletej rasci soľ

AKO NA TO?
Hovädzie mäso si nakrájame na menšie kocky a podusíme asi 30 minút (nezabudnite pravidelne podlievať). Medzitým si nakrájame cibuľu a kápiu na drobno. Cibuľu a kápiu osmažíme na prudkom ohni, pridáme mletú papriku a rascu. Nakoniec túto zmes zmiešame s preddusením mäsom. Po zmäknutí cibule pretlačíme do hrnca cesnak, pridáme soľ, cukor, lúpané paradajky, oregano, chilli a paradajkový pretlak.