Vychutnajte si kuracie prsia s mierne pikantným kayenským korením, ktoré dodá jedlu výnimočnú arómu. Pripravte pre seba a svojich známych jedinečný gurmánsky zážitok.
Čo potrebujeme ?
Recept na 4 porcie
1/2 kg kuracích pŕs sušené paradajky 1 camembert kayenské mleté chilli2 strúčiky cesnaku
250 ml smotanu na varenie
čierne korenie
soľ špáratká
AKO NA TO?
Kuracie prsia si pozdĺžne rozrežeme a vyklepeme mäso na tenšie plátky, aby sa nám lepšie plnili. Takto upravené kuracie prsíčka naplníme na pásiky pokrájaným camembertom a sušenými paradajkami. Nezabudneme posypať kayenským korením z vnútra a kto obľubuje korenistejšie jedlá môže použiť aj čierne korenie. Prsíčka opatrne zrolujeme a spevníme špáratkom.Ako ďalšie si prípravíme smotanový zálev. Do misky vylejeme smotanu na varenie, pridáme pretlačený cesnak a soľ. Zmesou zalejeme rolky. Aby mäsko nasiaklo krásnou arómou chilli, posypeme rolky este kayenským korenim. Zapekáme cca 45 minút pri teplote 200 °C. Dobrú chuť chilli bratia!