Chilli sú už presadené a čakajú len na májové finálne vysadenie, a tak sme sa rozhodli pripraviť si pre Vás niečo v našej kuchyni. Naposledy sme tu mali skvelú milánsku paradajkovú polievku a nakoľko bola kombinácia chilli a paradajkového pyré veľmi chutná, rozhodli sme sa pre recept: Plnené Garofalo. Garofalo je druh cestovín (trocha väčšie rúrky), pričom pokojne môžete použiť aj cestoviny cannelloni (ešte väčšie rúrky). Pri príprave sa síce človek troška zababre, ale výsledok určite stojí za to 😉
Čo potrebujeme ?
(recept na 4 veľké porcie) 1 balíček cesotvín garofalo 1000 g paradajkového pretlaku 500 g bravčového mäsa údená bhut jolokia (najlepšie domáca od nás:))200 g tvrdého syra 8 strúčikov cesnaku mleté čierne korenie mletá rasca bazalka soľ