Lenka je späť!
A to znamená opäť veľa veľa zdravých receptov, skvelých healthy kombinácií a fantastických chutí. Iste viacerí z Vás zachytili Lenkinu cestu do Anglicka, kde naberala plno plno inšpirácií a my všetci veríme, že ich premení v niečo chutné. Samozrejme radi sa k nem pozveme sami na večeru 🙂
Ešte pred odletom nám ale pripravila jeden super rýchly recept, a tak a poďme naň pozrieť.
Potrebujeme (2 porcie)
Údené tofu
Maslo
Čerstvé chilli – kombinácia červenej papričky a žltej (pre hravosť farieb)
Soľ
Bazalka
Celozrnné špagety
Syr
Príprava
Na panvici si zohrejeme maslo, na ktorom opečieme tofu nakrájané na malé kocky.
Keď bude tofu zlatisté, pridáme nadrobno nakrájané chilli, bazalku a soľ, všetko spolu zmiešame, aby sa chute spojili a je to hotové. Na uvarené celozrnné špagety dáme najprv syr a potom tofu a znova posypeme kúskom syra. A nezabudnite na super chilli kečup od Maroška.
Vyslovene je to chilli mňamka, dobrú chuť!